رنگهای خوراکی
رنگهای خوراکی دسته ای از افزودنی ها هستند که به منظور جبران رنگ از دست رفته و یا ایجاد رنگ مورد نظر، به مواد غذایی افزوده می شوند. این رنگها معمولا به دو دسته رنگ های خوراکی طبیعی با منشاء گیاهی یا حیوانی مانند رنگ پاپریکا و رنگ های مجاز خوراکی مصنوعی که با روش های شیمیایی ساخته می شوند مانند سانست یلو ، تقسیم می گردند.
از آنجایی که استفاده مداوم از خوراکی های حاوی رنگ مصنوعی درطولانی مدت می تواند برای مصرف کننده مخاطره آمیز باشد ، لذا یکی از اهداف شرکت به آرا در جهت ارتقاء کیفیت محصولات و افزایش ایمنی مواد غذایی، کم کردن میزان رنگ مصنوعی و جایگزینی آن با رنگ های خوراکی طبیعی مانند پاپریکا می باشد.
رنگ پاپریکا خوراکی طبیعی E160 دارای کلروفیل و ویتامین C وK وE هست و بصورت محلول در آب و محلول در روغن اولئورزین می باشد. طیف رنگی قرمز تیره تا قهوه ای روشن این رنگ ایجاد می کند ولی رنگ ایده آل آن قرمز مایل به نارنجی هست و طعم و مزه بین شیرینی و تندی ایجاد می کند. این رنگ طبیعی خوراکی از فلفل قرمز CAPSICUM ANNUاستخراج می گردد .
به همین روی گروه تولید چاکلز با در نظر داشتن حفظ کیفیت محصولات از نظر طعم و مزه، اقدام به جایگزین کردن درصد قابل توجهی رنگ طبیعی بجای رنگ های مصنوعی در محصولات اسنک خود نموده که این اقدام باعث بالا رفتن کیفیت محصولات و همگام شدن با استانداردهای جهانی نیز می باشد .