%D8%B1%D9%86%DA%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C%20%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%A7%DA%A9%DB%8C

رنگهای خوراکی دسته ای از افزودنی ها هستند که به منظور جبران رنگ از دست رفته و یا ایجاد رنگ مورد نظر، به مواد غذایی افزوده می شوند. این رنگها معمولا به دو دسته رنگ های خوراکی طبیعی با منشاء گیاهی یا حیوانی مانند رنگ پاپریکا و رنگ های مجاز خوراکی مصنوعی که با روش های شیمیایی ساخته می شوند مانند سانست یلو ، تقسیم می گردند.

از آنجایی که استفاده مداوم از خوراکی های حاوی رنگ مصنوعی درطولانی مدت می تواند برای مصرف کننده مخاطره آمیز باشد ، لذا یکی از اهداف شرکت به آرا در جهت ارتقاء کیفیت محصولات و افزایش ایمنی مواد غذایی، کم کردن میزان رنگ مصنوعی و جایگزینی آن با رنگ های خوراکی طبیعی مانند پاپریکا می باشد.

رنگ پاپریکا خوراکی طبیعی‪ E160 ‬دارای کلروفیل و ویتامین‪ C ‬و‪K ‬و‪E ‬هست و بصورت محلول در آب و محلول در روغن اولئورزین می باشد‪.‬‬‬‬‬‬ طیف رنگی قرمز تیره تا قهوه ای روشن این رنگ ایجاد می کند ولی رنگ ایده آل آن قرمز مایل به نارنجی هست و طعم و مزه بین شیرینی و تندی ایجاد می کند‪.‬ این رنگ طبیعی خوراکی از فلفل قرمز‪ CAPSICUM ANNU‬استخراج می گردد .

به همین روی گروه تولید چاکلز با در نظر داشتن حفظ کیفیت محصولات از نظر طعم و مزه، اقدام به جایگزین کردن درصد قابل توجهی رنگ طبیعی بجای رنگ های مصنوعی در محصولات اسنک خود نموده که این اقدام باعث بالا رفتن کیفیت محصولات و همگام شدن با استانداردهای جهانی نیز می باشد .